Justin Bieber már nagyon megbánta, hogy házassága előtt is szexelt a feleségével

Justin Bieber már nagyon megbánta, hogy házassága előtt is szexelt a feleségével

2020. május 18. 22:00:00

Az énekes 2018-ban jegyezte el a modell Hailey Baldwint, tavaly szeptemberben házasodtak össze. Több mosolyszünetet is megélt már a kapcsolatuk.

Ha tehetné, egy dolgot egész biztosan másképp csinálna a 26 éves Justin Bieber jelenlegi kapcsolatában. Az énekes Facebook-oldalára feltöltött videójában sokkolta azzal a nézőit, hogy kifejtette, ha újra belevághatna a házasságba szerelmével, a 23 éves Hailey Baldwinnal, akit 2018-ben jegyzett el, majd tavaly ősszel vett el, biztosan nem feküdne le vele, mielőtt az oltárhoz vezeti. 

Bieber maga is bevallotta, hogy tudja, mennyire furcsán hangzik a kijelentése, de véleménye szerint a házasság előtti szex komplikálttá teheti a kapcsolatokat. 

A szex nagyon össze tud zavarni, amikor valakivel aktív szexuális életed van. Mi is így voltunk vele, higgyétek el, ez így igaz.

Bieber azt mondta, onnantól vált komollyá a kapcsolata feleségével, amikortól már nem találkozgatott és szexelt más nőkkel. Szexmentes időszakában megvilágosodott, és rájött, mi is fontos számára igazán. Igen, Hailey Baldwin. 

A videóban szintén látható feleség ugyan nem tett ennyire markáns kijelentéseket, azt ő is elismerte, hogy a szex néha komplikáltabbá teheti a dolgokat.

A pár kapcsolatában már volt néhány lent és fent, amit maga Baldwin sem tagad. A PageSix a modell egyik korábbi interjúját idézve azt írja, a pár eddig mindig meg tudták beszélni a problémáikat egymással, amikor súrlódásaik voltak. Amikor egy-egy rövidebb mosolyszünet után ismét összejöttek, Baldwin mindig azt látta, hogy Bieber komolyabbá vált, aki képes és szeretne is a kapcsolatukért dolgozni. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában