Vilmos herceg egyszer telefonon szakított Katalin hercegnével

Vilmos herceg egyszer telefonon szakított Katalin hercegnével

2020. október 09. 19:20:00

A 2011-ben összeházasodott párnak az igen kimondása előtt volt néhány egyszer fent, egyszer lent periódusa.

Robert Lacey hamarosan megjelenő Battle of the Brothers (A fivérek harca) című könyvében nemcsak a Vilmos és Harry herceg közötti kapcsolatról ír, hanem az idősebbik testvér szerelmi életére is kitér néhány sor erejéig - szemlézte a Just Jared. A titkokat és botrányokat kiteregető könyv szerint Vilmos herceg 2007-ben telefonon szakított Kate Middletonnal, akivel még az egyetemen ismerkedett meg. 

A könyv szerint 2007. április 11-én Kate Middleton, aki akkor a Jigsaw nevű ruhaboltban dolgozott, kimentette magát egy értekezletről és elvonult telefonálni Vilmos herceggel. A beszélgetés körülbelül egy óráig tartott, és a vásárlók is hallhattak belőle néhány szót, mivel Middleton nem tudott teljesen félrevonulni. 

Amikor kijött a szobából, már szingli volt

- írja Rober Lacey könyvében, aki szerint Vilmos hercegnek abban az időben nagyon nehezen ment a randizás, ugyanis azokban a körökben, ahol mozgott, a nők talán még Vilmosnál is jobban tudták, igazábó kifelé húz a herceg szíve. 

Bár a fent említett telefonbeszélgetés részleteit nem tudni, azt már igen, hogy két és fél hónappal később Vilmos herceget és Kate Middletont az előbbi egyik buliján ismét együtt látták, szerelmesen csókolózva. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában