Gigi Hadid megmutatta első gyermekét!

Gigi Hadid megmutatta első gyermekét!

2020. szeptember 26. 21:25:00

Először húga, Bella Insta-posztja miatt kezdték el pletykálni, hogy Gigi megszült, amit a modell most saját maga közölt követőivel.

A 25 éves Gigi Hadid körülbelül 6 hónapig tudta titkolni, hogy gyermeket vár párjától, Zayn Malik énekestől, akivel már 2015 óta együtt vannak (kis szünetekkel, persze). Miután nyár elején megmutatta a modell óriási pocakját, arról is beszélt, miért nem szeretett volna korábban előhozakodni a hírrel, hogy terhes. A koronajárvány és a Black Lives Matter-mozgalom idején úgy gondolta, sokkal fontosabb dolgok is vannak, amiről beszélni érdemes. 

Legelőször akkor kezdték el pletykálni a Hadid/Zayn-rajongók, hogy a bébi már meg is érkezett, amikor szeptember közepén Gigi húga, Bella egy olyan fotót posztolt Insta-oldalára, amin a nővérek hasukat mutogatják. 

Mindkettőtöket őrülten szeretlek, alig bírom abbahagyni a sírást. 

- kommentálta a képét Bella Hadid, sokan pedig azt feltételezték, nővérére és annak első gyermekére miatt használt többes számot. 

A minden kételyt eloszlató posztot azonban Gigi tette ki közösségi oldalára: a fekete-fehér fotón kislánya és szerelme keze látható. 

Kislányunk csatlakozott a föld innenső oldalához, és máris megváltoztatta a világunkat. Annyira imádom. 


Hasonló képet osztott meg Zayn Malik is a közösségi oldalán. Kislányuk nevét ő sem árulta el, de közölte, hogy a csecsemő gyönyörű és egészséges, azt a boldogságot, amit miatta érez azonban alig tudta szavakba önteni. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában