Gigi Hadid elárulta, hogy tudta hat hónapig eltitkolni, hogy terhes

Gigi Hadid elárulta, hogy tudta hat hónapig eltitkolni, hogy terhes

2020. július 06. 23:00:00

Május elején derült ki, hogy első gyermekével állapotos a 25 éves modell.

Gigi Hadid és a One Direction énekese, Zayn Malik 2015-től vannak együtt kisebb-nagyobb megszakításokkal, de úgy tűnik, már nagyon elkötelezetten hisznek párkapcsolatukban. Idén ugyanis elérkezettnek látták az időt, hogy gyereket vállaljanak, ahogy arról még május legelején be is számoltunk. Ekkor derült ki, hogy Hadid már több hónapos terhes. A 25 éves szupermodell nemrég Instagram Live-ban árulta el, hogyan sikerült hat hónapig titkolnia a terhességét úgy, hogy nem zárkózott be a lakásába, és ugyanúgy megjelent az utcán, emberek közé ment, mint azelőtt.

A modell Insta-oldalán egy Sophia Roe nevű hölggyel beszélgetett majdnem egy órán át, aki a legkülönbözőbb kérdéseket tette fel neki, amikre a Vogue címlapját nemrég megjárt Hadid készséggel felelt is. Amikor az egyik várandós követője afelől érdeklődött, hogyan tudta Hadid hónapokon át elrejteni a hasát, a modell leleplezte magát. 

Ez a szög és egy nagyon bő kezeslábas együtt egy igazi optikai csalódást okoz.

Majd amikor megfordult, és kamerája más szögből mutatta, nevetve mondta, hogy így már természetesen nem tudja leplezni, hogy állapotos - ezzel beismervén azt is, hogy féléven át szándékosan takargatta a hasát, nem akarta, hogy a média túl korán értesüljön terhességéről. 


Gigi Hadid első gyermeke érkezését szeptemberre várja. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában