Gigi Hadid elmondta, miért nem mutatta meg eddig a hasát

Gigi Hadid elmondta, miért nem mutatta meg eddig a hasát

2020. július 17. 10:00:00

Korábban pedig arról beszélt, hogyan tudta eltitkolni, hogy nő a pocakja. A 25 éves modell Zayn Maliktól várja élete első gyermekét.

Nemrég számoltunk be róla, hogy Gigi Hadid közösségi oldalán árulta el, hogyan tudta takargatni egyre nagyobb pocakját. A 25 éves modell szerelmétől (a pletykák szerint már vőlegényétől), Zayn Maliktól várja első gyermekét, aki szeptemberben érkezik a családba.

A modell ezúttal Insta-oldalán, élő videóban mutatta meg gömbölyödő hasát, hogy bebizonyítsa követőinek, esze ágában sincs takargatnia magát, boldog kismama, aki büszke arra, hogy hamarosan szülni fog. 

Emberek, ez itt a hasam!

- mondja a lent látható videóban, majd kigombolja felsőrészét, hogy láthatóvá tegye pocakját.


A modell arról is beszélt, hogy azért nem kérkedett terhességével közösségi oldalán, mert úgy gondolta, ennél sokkal fontosabb események is zajlanak a világban, például a koronavírus -, ami miatt sok ember elveszítette szeretetteit ., vagy a Black Lives Matter-mozgalom. 

Nem akarok kapkodni, hogy megosszak valamit magamról. Nem szeretnék amiatt aggodalmaskodni minden reggel, amikor felkelek, hogy posztoljak valamit a terhességemről és hogy elég cukin nézzek ki

- idézett az Insta-élőjéből a Page Six.

A modell Zayn Malikkal Pennsylvaniában töltötték a karantént, ahol elvileg Hadid édesanyja tanácsára vásárolt egy vidéki házat az énekes. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában