Gigi Hadid és Zayn Malik első közös gyermeküket várják

Gigi Hadid és Zayn Malik első közös gyermeküket várják

2020. május 01. 11:00:00

Eddig csak pletyka volt, de mára biztossá vált, hogy az ismert modell, Gigi Hadid várandós és ezt a hírt édesanyja meg is erősítette.

Gigi Hadid a Victoria' s secret fehérnemű márka egyik modellje, akinek pár napja volt 25. születésnapja, posztolt pár képet az eseményről és követőinek szinte rögtön feltűnt, hogy a lufik szalagja bizony kék és rózsaszín színűek.


Elkezdtek gyanakodni, hogy a modell szülinapi partyja talán egyben egy baba nemét felfedő buli is lehet. Ezekkel a képekkel jelentették be azt is, hogy újra együtt vannak az énekessel Zayn Malikkal, akivel 2018 óta se veled se nélküled kapcsolatban voltak.


Gigi Hadid korábban is beszélt már arról, hogy vágyik az anyaságra. Év elején készült vele egy interjú, ahol arról kérdezték hogyan képzeli el jövőjét, azt válaszolta:

"Ahogy idősebb leszek úgy gondolom, családot alapítok mert nem vagyok benne biztos, hogy mindig modellkedni fogok. Az emberek akikkel dolgozom, boldoggá tesznek. Szerencsés vagyok, hogy ők vannak körülöttem. Ám ki tudja? Lehet, hogy egyszer teljes munkaidőben főzök majd inkább."


Amikor a modell még nagyon a terhessége elején járt, még barátainak és családjainak sem mondta el. Most már a 20. hétben jár és az eddigi vizsgálatok alapján szinte biztosan kislányuk fog születni  Édesanyja, Yolanda Hadid azonban megunta a találgatásokat, a leendő nagymama megerősítette a hírt lánya várandósságáról. 

" Még mindig sokkos állapotban vagyok, amiért kiszivárgott a mi kis titkunk. Annyira izgalmas, hogy szeptemberben nagymama leszek, különösen azok után, hogy a közel múltban elveszítettem édesanyámat. Ebben rejlik az élet szépsége: valaki elhagyja a Földet és valaki most érkezik ide. Áldottnak érezzük magunkat."

forrás: Entertaiment Tonight

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában