Csúnyán egymásnak ment a Bűbájos boszorkák két színésznője

Csúnyán egymásnak ment a Bűbájos boszorkák két színésznője

2020. augusztus 26. 01:25:43

Senkit ne tévesszen meg a látszat: csak a sorozatban alakítottak barátokat, a valóságban sokkal ellenségesebbek egymással.

Közelednek a választások Amerikában, ami sokakat, többek között a Bűbájos boszorkák két színésznőjét, Rose McGowant és Alyssa Milanót is felettébb lázba hozta. A színésznők Twitter-oldalukon is hangot adtak politikai nézeteiknek, amivel sikerült egymásra haragítaniuk magukat. Az egész McGowan posztjával indult, aki azt tweetelte oldalára, hogy szerinte a demokrata párt semmit nem tett annak érdekében, hogy Amerikát egy jobb hellyé tegye - írta a Page Six.

Több sem kellett egykori kolléganőjének, Milano 25 pontban válaszolt McGowan posztja alá, hogy megmutassa, szerinte mennyi mindent tett a politikai párt országukért. Ekkor durrant el McGowan agya, és írt egy-két kevésbé szép dolgot a koronavírussal küzdő Milanónak


McGowan kifakadásának már nem sok köze volt a politikához, azt írta Milanóról, hogy borzalmasan viselkedett a Bűbájos boszorkányok forgatásán. Felelevenítette, hogy többször kiabált a stábtagokkal, mondván, hogy nem fizetnek neki eleget, hogy ezt a munkát csinálja. McGowan szerint mérgező hangulatot teremtett Milano a forgatásokon, neki pedig minden alkalommal gyomorgörcse volt miatta.

Minden alkalommal sírtam, amikor újabb évaddal hosszabbították meg a sorozatot, mert olyan mérgező légkört teremtettél.

Rose McGowan elköszönése sem volt kevésbé visszafogott:

Most pedig húzz innen, te k#,csaló!

Alyssa Milano nemcsak, hogy elhúzott a színésznő oldaláról, de le is tiltotta a közösségi oldalon. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában