Reese Witherspoon fiának kijött az első kislemeze

Reese Witherspoon fiának kijött az első kislemeze

2020. július 12. 19:00:00

A 16 éves Deacon Phillippe megpróbálkozott az énekléssel, anyja szerint a végeredmény nagyon jó lett, büszkén reklámozza is az új dalt.

Reese Witherspoon nem tartozik azok közé a sztárok közé, akik takargatják gyerekeiket. A 44 éves színésznő fiával Deacon Philippe-pel már több közös Insta-videót is készített, egyszer például azt kérdezte meg a tinédzsertől, mi most a menő a fiatalok körében. Mutatjuk is, hogyan világosította fel a témában a Deacon Philippe az anyját:


Most azonban semmilyen tanácsot nem kért Witherspoon fiától, ehelyett együtt hallgatták meg Deacon Philippe első dalát, amit egy Nina Nesbitt nevű lánnyal közösen énekelt fel. A színésznőnek annyira megtetszett a dal, hogy gyorsan kitalálta, remek TikTokos koreográfiás kihívásokat lehetne rá csinálni, majd gyorsan rögtönzött is néhány táncmozdulatot, amire fia kissé szégyellősen csak annyit mondott, hogy: 

Ne, anyu...


A Long Run nevű szerzemény néhány nappal ezelőtt került fel a fiatal énekes Youtube-oldalára, amire eddig több mint 108 ezren voltak kíváncsiak. 

Neked hogy tetszik a dal?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában