Pamela Anderson összejött a testőrével

Pamela Anderson összejött a testőrével

2020. szeptember 07. 07:45:00

A modell idén már házas is volt, igaz, a boldogság csak 12 napig tartott.

Szerelmi téren igazán mozgalmasan alakul az 53 éves Pamela Anderson idei éve. Januárban még Jon Peters, filmmogulnak mondta ki a boldogító igent, majd a 74 éves férfi 12 nappal később, SMS-ben közölte Andersonnal, hogy inkább váljanak el. Peters azt állította, mielőtt elváltak volna, még kifizette felesége óriási tartozásait (amelyek létét Anderson tagadta), a modell ellenben nem akart kedveskedni exével, azzal támadta a férfit, hogy megpróbálta átvenni az irányítást a karrierje felett. És bár talán sokan azt hinnék, egy ilyen tiszavirág életű házasságot nem könnyű kiheverni, Andersonnak mégis sikerült: a karantén időszakban ismét rátalált a szerelem, testőre képében - írja a Page Six.

Bár a férfi nevét nem tudni, azt igen, hogy a negyvenes éveiben jár és már két éve dolgozik a modellnek. Anderson az első híres ügyfele, ezelőtt üzletemberek testi épségéért felelt. 

Nem egy hollywoodi bennfentes, ami tetszik Pamelának

- mondta a Page Six informátora, aki szerint a testőr egy igazi férfi.  

A pár a karantén alatt melegedett össze, a férfi pedig már be is költözött Anderson vancouveri otthonába. A kettejük közötti szerelem elvileg csak úgy lángol, a testőr nagyon jól kezeli a modellt és állandóan kommunikálnak egymással. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában