Gigi és Bella Hadid is saját Vogue címlapot kapott, szerinted melyikük néz ki szexibben?

Gigi és Bella Hadid is saját Vogue címlapot kapott, szerinted melyikük néz ki szexibben?

2020. június 04. 07:00:00

A modellnővérek a francia Vogue címlapján szerepelnek, megegyező kéztartásukkal még jobban rájátszanak, mennyire hasonlítanak egymásra.

A 23 éves Bella és a 25 éves Gigi Hadid mindketten elmondhatják magukról, hogy a francia Vogue május/júniusi dupla lapszámának címlapján szerepelnek, méghozzá külön-külön, a divatlap ugyanis két alternatív borítóval jelent meg, egyiken Bella, a másikon Gigi Hadid látható. Már mutatjuk is, hogy néz ki az, amelyik Bella pózol.

A fiatalabbik nővér fehér ruhát és egy viszonylag visszafogott sminket visel, ékszerek tekintetében ugyanakkor nem volt mérsékelt, jókora arany karkötőket és fülbevalókat aggatott magára. 


A hamarosan anyai örömök elé néző Gigi Hadid, aki párjától Zayntől vár gyermeket, húgánál sokkal izgalmasabb, arany színű ruhát viselt, az ő esetében a smink is sokkal figyelemfelkeltőbb. Bár a stylist más stílusban öltöztette fel őket, a Hadid lányok megegyező kéztartása miatt még jobban szembeötlik, mennyire hasonlítanak egymásra. Neked melyik címlapfotó tetszik jobban?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában