Kiderült, ki Brad Pitt új barátnője

Kiderült, ki Brad Pitt új barátnője

2020. augusztus 28. 07:00:00

Egy kevésbé ismert, lengyel gyökerekkel büszkélkedő német modellről van szó.

Bár Brad Pitt és Angelina Jolie válása még nem tekinthető teljesen befejezettnek, mivel gyermekeik elhelyezéséről évek óta nem tudnak megállapodni, ez nem hátráltatta az Oscar-díjas színészt abban, hogy új párkapcsolata legyen - számolt be róla a Page Six. Mióta a párt a franciaországi Le Bourget reptéren együtt látták a rajongók és bulvárújságírók, tényként kezelik, hogy együtt vannak. Na de hogy ki is a hölgy? Már mutatjuk is!


Nicole Poturalski egy 27 éves német modell, akinek már a neve is utal arra, hogy lengyel felmenőkkel büszkélkedhet. A Pittnél majdnem 30 évvel fiatalabb (a színész 56 éves) modell már több neves divatlap címlapját megjárta; a fent is látható Elle-től kezdve a Marie Claire-en át egészen a Cosmopolitanig.

Potoralski nem csak modell, anyuka is, egy kisfia van:


A pár már valószínűleg több hónapja együtt van, erre lehet következtetni a modell egyik márciusi Insta-posztjából, amikor is képe mellé azt írta:

A szombatok az önvizsgálatról szólnak, könyvolvasással töltöm az időm a jobbik felemmel. 


Végezetül mutatunk egy pikánsabb képet is Poturalskiról, ugyanis az ilyen jellegű tartalmakból sincs hiány Insta-oldalán. Íme:Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában