Kitalálod, melyik sztárpár lányát látod a képen?

Kitalálod, melyik sztárpár lányát látod a képen?

2020. augusztus 29. 01:00:00

Apjával jó a viszonya, anyjával viszont megszakította a kapcsolatot.

Bár korábban is írtunk már olyan celebgyerekekről - például Cindy Crawford vagy Catherine Zeta-Jones lányáról -, akik sikeresen használták ki, hogy híres emberek a szüleik, és ők is némi ismertségre tettek szert, most egy olyan celebcsemetét mutatunk be, akiről szinte sosem hallani. A borítóképünkön is látható lányról van szó, akinek anyja és apja is színész, 1990-ben házasodtak össze és 2001-ben váltak el. Azóta már mindketten újraházasodtak,  cikkünk hősnőjének apja már újra el is vált. Elárulhatjuk kiről van szó?

Figyelem, a fenti képen, amit ez alá a sor alá ismét beágyazunk, Bella Kidman Cruise-t láthatod, Nicole Kidman és Tom Cruise örökbefogadott lányát.


A 27 éves Bellát 1992-ben fogadták örökbe szülei és csak 8 éves volt, amikor a sztárok elváltak. A festőként dolgozó Bellának van egy öccse is, Connor. A testvérek, ahogy apjuk is, a szcientológia vallás hívei, többek között ezért sincsenek jó viszonyban anyjukkal, Nicole Kidmannel, aki el sem ment lánya 2015-ös esküvőjére.

A Page Six cikkében felidézi, hogy Leah Remini szcientológiáról szóló könyvében leírja, hogy amikor Bellát megkérdezte egyszer, hogy találkozik-e az anyjával, a lány azt válaszolta: ha egy mód van rá, inkább nem, mivel az anyja a szcientológia egyházának ellensége. Egy 2018-as interjúban Kidman azt nyilatkozta két legidősebb gyermekéről, hogy már felnőttek, jogukban állt azt csinálni, amit akarnak. 

Képesek meghozni a saját döntéseiket, ők pedig úgy döntöttek, hogy a szcientológia hívei lesznek. Nekem, az  anyjukként az a munkám, hogy szeressem őket.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában