Zayn Malik bebizonyította, hogy nincs nála cukibb nagytesó

Zayn Malik bebizonyította, hogy nincs nála cukibb nagytesó

2020. július 07. 14:00:00

A hamarosan apai örömök elé néző énekes nagyon kedves gesztust tett 17 éves húgának és sógorának.

Tavaly augusztusban, alig 17. születésnapja után pár nappal jelentette be Zayn Malik legfiatalabb húga, Safaa, hogy férjhez megy. Azóta már bővült is a családjuk, Malik húgának és a vele egykorú férjének, Martin Tisernek az év elején született meg első gyermekük, Zanejah. Zayn Malik nagyvonalú (nagy)bátyként impozáns ajándékkal lepte meg őketí: 254 ezer fontot, vagyis közel 100 millió forintot érő házat ajándékozott testvérének és családjának - írja a Daily Mail.Ráadásul nem az első alkalom, hogy a hamarosan apai örömök elé néző Zayn Malik ilyen nagyértékű ajándékkal kedveskedik családtagjainak. Korábban, még karrierje elején szüleit lepte meg egy házzal, ami alig néhány telekkel arrébb található attól, mint amit most húgáéknak adott. 

Zayn tudta, hogy a húgáéknak kell egy saját hely, ahol a gyerekükkel lehetnek, de Safaa nem akart túl távol menni az anyukájától. Ezért egy közelben lévő ház vásárlása volt a legjobb megoldás

- nyilatkozta az énekes családjának egyik közeli barátja. 

Sajnos azonban Safaa élete ettől még közel sem olyan, mint egy tündérmese: múlt hónapban közösségi oldalán osztotta meg, hogy fenyegető üzenetet kapott Instagramon, amiben egy személy azzal fenyegette meg, hogy megöli öt hónapos kislányát. A rosszindulatú zaklató szerint Safaa csakis azért házasodott meg, mert már előtte teherbe esett.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában