Egy héttel azután, hogy kiengedték a kórházból, Madonna mankókkal a hóna alatt ment tüntetni

Egy héttel azután, hogy kiengedték a kórházból, Madonna mankókkal a hóna alatt ment tüntetni

2020. június 08. 07:00:00

Az énekesnő legutóbbi koncertturnéját többször is meg kellett szakítania lábfájdalmai miatt, de még a mankók sem tudták megállítani, hogy ne csatlakozzon egy londoni tüntetéshez.

Világszerte tüntetéseket rendeztek a rendőri túlkapás miatt meghalt George Floyd emlékére. A hétvégén Londonban is tartottak egy békés felvonulást, ahol Madonna is megjelent. Az énekesnő teljesen elvegyült a tömegben, persze, azért voltak lelkes rajongók, akik kiszúrták és levideózták.

A 61 éves Madonna pont egy héttel a hétvégi tüntetés előtt szabadult a londoni VII. Edward király kórházól, ahonnan szintén mankókkal távozott. Azt nem tudni, hogy térdproblémáit sikerült-e véglegesen helyrehozniuk az orvosoknak, vagy még vissza kell mennie a kórházba, az azonban biztos, hogy Madonnának legutóbbi, Mademe X turnéját többször is meg kellett szakítani fájdalmai miatt, Párizsban például könnyekben tört ki a színpadon. 

A június 6-i, Black Lives Matters, antirasszista, esélyegyenlőségi megmozduláson Madonna mankókkal a hóna alatt, de vidáman sétált a tüntetők között, rajongói több Insta-videóban is megörökítették, hogy az énekesnő mosolyogva beszélt a fekete tüntetőkhöz. 


Ezen a másik videón pedig már az is látható, hogy Madonnának mankókra van szüksége, hogy menni tudjon.

Az énekesnő korábban egy Insta-bejegyzésében megosztotta azt a videót (megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk), amin látható, hogy a George Floyd nyakán térdelő rendőr megfojtja a férfit. 

Ennek muszáj véget vetni! Addig, amíg meg nem szűnik a rasszizmus Amerikában, senkinek sem lenne szabad fegyvert viselni, főképp nem a zsaruknak. (...) Ezeknek az értelmetlen gyilkosságoknak véget kell érniük! Mikor lesz már vége? Imádkozom Istenhez, hogy eljöjjön ez a nap is. Addig is, bassza meg a rendőrség! Igen, kimondtam! Engem nem a rendőrség, hanem az igazság érdekel

- írta a bejegyzésénél Madonna. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában