Cameron Diaz elmondta, miért nem színészkedik többé

Cameron Diaz elmondta, miért nem színészkedik többé

2020. augusztus 10. 08:00:00

A színésznő hat éve, 2014-ben döntött úgy, hogy befejezi filmes karrierjét.

Két vaginaillatú gyertya készítése közben Gwyneth Paltrow-nak még belefér az idejébe, hogy készítsen néhány beszélgetős videót, amit a Youtube-ra is feltölt. Legutóbbi vendége a borászatban is profi Cameron Diaz volt, aki többek között arról is beszélt, miért hagyta abba a filmezést. 

Eldöntöttem, hogy több dologtól is meg szeretnék szabadulni az életemben. Hosszú ideig nagyon keményen dolgoztam, készítettem a filmeket, ami nagyon kimerített. Amikor egy filmet csinálsz, a készítők szinte birtokolnak. Hónapokon keresztül napi 12 órán át ott vagy a forgatáson, mire véget ér egy munkanap, már semmire sincs időd.


És ez még csak a filmkészítés, amit utána muszáj reklámozni, hogy eljusson az emberekhez a híre, rengeteg vörös szőnyegen kell végigvonulnia a színészeknek, interjúkat kell adniuk, ezalatt pedig szintén háttérbe szorul a magánéletük.

Így amikor Diaz 40 éves lett, eldöntötte, hogy mivel már annyi mindent elért, szeretne végre elegendő időt fordítani magára is, ezért visszavonult. Erre Paltrow megkérdezte, milyen érzés volt maga mögött hagynia a filmezést, amire azt felelte Diaz:

Békességre leltem. Megbékélt a lelkem, végre volt időm magammal foglalkozni. 

A színésznő 2015-ben házasodott össze Benji Maddennel, a Good Charlotte punk-rock együttes gitárosával, és alig több mint fél éve született meg kislányuk, Raddix Madden. Diaz Jimmy Fallon műsorában elmondta, mennyire szeret otthon lenni a kislányával, ahogy ő fogalmazta, egy kis buborékban él a családjával. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában