Hailey Baldwin és Justin Bieber perrel fenyeget egy plasztikai sebészt, aki szerint Baldwin plasztikáztatta magát

Hailey Baldwin és Justin Bieber perrel fenyeget egy plasztikai sebészt, aki szerint Baldwin plasztikáztatta magát

2020. május 31. 09:00:00

A plasztikai sebész TikTok-videójában egy régi és mostani képet mutatott Hailey Baldwinról, hogy bebizonyítsa, a modellnek már voltak plasztikai műtétei.

Dr. Daniel Barrett plasztikai sebész TikTok-oldalát többek között arra használja, hogy sztárokról rántsa le a leplet, és megmutassa, mely hírességnek volt már plasztikai műtétje. Egyik videójának Hailey Baldwin volt az alanya, akiről egy tinédzserkori és egy frissebb képet is mutatott, hogy bebizonyítsa, a 23 éves modellnek több plasztikai műtétje is volt. Barrett szerint Baldwin nemcsak az orrát műtette meg, ajakfeltöltése is volt, kizártnak tartja, hogy a modell vonásai természetes módon, az öregedésnek köszönhetően változtak volna meg.


A plasztikai sebész a fenti videójában azt is megemlíti, hogy Baldwin korábban azt nyilatkozta, sosem volt plasztikai műtétje, mely kijelentéséhez a modell a videó megjelenése után is ragaszkodik. Baldwin olyannyira komolyan tartja magát ahhoz, hogy szépsége száz százalékosan természetes, hogy arra szólította fel Barrettet, törölje le a videót, és nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot, írja az E.T. A házaspár ügyvédje szerint Barrett manipulált és nem jogtiszta képeket használt arra, hogy újabb követőket gyűjtsön TikTok-oldalán, azzal sem törődve, hogy hazugságokat állít és megsért vele másokat. 

Valósággal lesokkolt ez az egész, én csak egyszerűen elmondtam a véleményemet arról, hogy szerintem milyen szépészeti beavatkozásai voltak Hailey Biebernek. Most úgy érzem magam, mintha meg akarnának félemlíteni. 

- kommentálta az esetet Barrett, aki szerint Bieberék ügyvédje akkor is tévedett, amikor azt állította, a Hailey Baldwinos videóját azért készítette el, hogy szponzorált tartalmakat szerezhessen TikTok-oldalára, mivel a plasztikai sebésznek semmilyen bevétele nincs közösségi oldalából. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában