Naomi Campbell több millió dollárral tartozik exének

Naomi Campbell több millió dollárral tartozik exének

2020. szeptember 05. 17:20:00

Bár az orosz milliárdosnak nem feltétlenül van szüksége a pénzre, beperli volt szerelmét.

Bár a szupermodell és volt szerelme, Vladislav Doronin útjai már 2013-ban különváltak, anyagi ügyeiket azóta sem tudták rendezni. Az orosz milliárdos szerint Campbell több millió dollárral tartozik neki, amit az elmúlt hét évben nem sikerült visszaszolgáltatnia neki. Doronin ezért most a bírósághoz fordult, hogy végre megkaphassa az exének kölcsönadott pénzét - írja a Page Six.

Bár azt pontosan nem tudni, mekkora összegről van szó, elvileg még mindig Campbellnél van a férfi néhány használati tárgya, melyek összértéke körülbelül 3 millió dollár, vagyis picivel több mint 900 millió forint. A szállodatulajdonos Doronin 2008 és 2013 között, míg együtt volt Campbell-lel, a lehető legnagyobb luxussal kényeztette a modellt, többször saját jachtján vitte a Törökországhoz tartozó szigeten lévő villájába hétvégézni. 

Campbell azóta már Michael Fassbender, színésszel, és egy másik (ezúttal egyiptomi) milliárdossal is járt, ő volt a Louis C. Camilleri, akivel 2017-ben randizott. A szupermodell legutóbbi ismert flörtje a One Direction énekese, Liam Payne volt, aki 23 évvel fiatalabb az 50 éves modellnél. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában