Chrissy Teigen kiveteti mellimplantátumait

Chrissy Teigen kiveteti mellimplantátumait

2020. május 28. 08:00:00

A modell tudja, hogy nagyon sokakat érdekel a mellimplantátumai sorsa, ezért Insta-oldalán közölte: igen, hamarosan kiveteti őket!

Chrissy Teigen néhány hónappal ezelőtt nyilatkozott arról a Glamournak, hogy 20 évesen megcsináltatta a melleit, amit azóta picit már megbánt. Leginkább akkor váltak kényelmetlenné a műmellei, mikor szült, és szoptatnia kellett a gyerekeit. A modell szerint mióta anyuka lett, amúgy sem a mellei mérete és formája a legfontosabb a számára, ráadásul 10 évente ajánlatos is kicserélni az implantátumokat, vagyis ha nem eltávolíttatni akarná őket, valószínűleg újabbakat kellene betetetnie a régiek helyére.

Úgy tűnik, a 34 éves modellt valóban nagyon megbánta korábbi szépészeti beavatkozását, és komolyan gondolta, hogy megválik a műciciktől. Insta-oldalán hozta követői tudomására, hogy nemcsak koronavírus-tesztet csináltat magát, mellimplantátumaitól is megválik. 

Csomó ember érhetően kíváncsi (és kotnyeles), szóval inkább elmondom itt: kiszedetem az implantátumaimat! Nagyon sok évig jók voltak, de most már meguntam őket. Szeretném, ha újra fel tudnám teljesen cipzározni magamon a felsőimet, és kényelmesen hasra tudnék feküdni. Semmi nagy cici! Ne aggódjatok miattam, minden rendben van!


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában