Cameron Diaz a borok világát is meghódítja: a színésznő vegán kollekciót dobott a piacra

Cameron Diaz a borok világát is meghódítja: a színésznő vegán kollekciót dobott a piacra

2020. július 11. 15:00:42

Charlie egykori angyala két évvel ezelőtt, egy csodálatos Los Angeles-i délutánon álmodta meg Avaline elnevezésű márkáját az egyik barátnőjével, Katherine Powerrel.

Cameron Diaz hatalmas hírt osztott meg július 9-én az Instagram oldalán: megjelent organikus, vegán borkollekciója, az Avaline, melynek fehér és rosé boraihoz semmilyen felesleges adalékot és vegyszert nem használnak. „Hosszú évekig élveztem a borozást, de sosem kérdeztem… fogalmam sem volt a folyamatról” – nyilatkozta Cameron. Katherine Powert sógornője, Nicole Richie mutatta be neki, akivel hamar barátnők lettek. 2018 áprilisában elkezdték tanulmányozni a borok világát és megállapították, nem az a legfőbb kérdés, mit adjanak hozzá saját italaikhoz – sokkal inkább az, hogy mit ne. Az Avaline egyébként teljesen új standardot állított fel, ugyanis amellett, hogy organikus szőlőből készülnek termékei, a címkéjükön mindent átláthatóan feltüntetnek a tartalmukról és az előállításukról. A száraz fehérbor Spanyolországból, míg a rosé Franciaországból származik.„Bemutatom az @avaline-t! Minden két évvel ezelőtt kezdődött egy gyönyörű Los Angeles-i délutánon az udvaron, @katherinepower-rel. Rájöttünk, hogy mindennek pontosan tudjuk a tartalmát, amit beviszünk a testünkbe – akkor miért ne lehetne ez így a borral is? A kaland, amit a kérdésre kapott válaszunk eléréséig átéltünk, az @avaline, azaz a tiszta borok megvalósításához vezetett minket. Mindig hittem, hogy a wellness kulcsa az egyensúly. Az, hogy létrehozhattunk egy bort, ami tele van jó minőségű, természetes alapanyagokkal és nincs benne semmilyen nem kívánt és eltitkolt adalék, segített nekem megtalálni az egyensúlyt, mikor élvezettel elfogyasztok egy pohár bort. Ez egy tiszta bor azoknak, akik a teljes élet örömére és a jólléthez elvezető, nyugodt útra vágynak. Egészségetekre!”
– írta az Instagramján.Cameron Diaz egyébként utoljára a 2014-ben bemutatott Annie című filmben szerepelt, ám csak 2018-ban erősítette meg, hogy visszavonult a színészettől. 2015-ben hozzáment Benji Maddenhez, 2020. január 3-án pedig bejelentette, hogy megszületett lányuk, Raddix – és bár vannak tervei a jövőre, most abszolút a családjára fókuszál.

Fotók: Instagram/@camerondiaz
Forrás: Daily Mail

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában