Mel Gibson antiszemita és homofób megjegyzéseiről beszélt Winona Ryder

Mel Gibson antiszemita és homofób megjegyzéseiről beszélt Winona Ryder

2020. június 25. 22:00:00

Egy bulin Mel Gibson a melegekkel és a zsidókkal viccelődött, amit Ryder nem tartott túl szellemesnek. Gibson szerint semmi nem igaz Ryder sztorijából.

Winona Ryder a The Sunday Times-nak nyilatkozott arról, milyen antiszemita megnyilvánulásokat hallott Hollywoodban karrierje alatt. A zsidó színésznőt többször érte atrocitás származása miatt, elmondása szerint többen is megdöbbentek, amikor megtudták róla, hogy zsidó, mondván, hogy ennek ellenére milyen szép. A színésznő egy konkrét esetet is felelevenített, melynek főszereplője Mel Gibson, aki az egyik bulin antiszemita és homofób vicceket engedett meg magának - szemlézte a Variety.

Egy zsúfolt bulin voltunk a barátaimmal. Mel Gibson szivarozott, beszélgettünk, ő pedig megkérdezte az egyik barátomtól, hogy meleg-e. "Ó, várj, akkor most én is AIDS-es leszek?" - kérdezte tőle. Aztán valahogy a zsidók kerültek szóba, amikor megszólalt: "Ugye te nem vagy zsidó?"

Mel Gibson nem a "jew" (zsidó) szót használta, hanem az "oven-dodger" kifejezéstamit elég nehéz magyarra lefordítani, a degradáló kifejezés a holokauszt túlélőkre vonatkozik. 

Ryder az interjúban hozzátette, bár nem gyakorolja mély átéléssel a vallását, attól még zsidónak tartja magát. Gibson szavai rosszul estek neki, amit a színész észre is vehetett, és a viccesnek szánt megjegyzése után elnézést kért. 

Bár Gibson személyesen nem kommentálta Ryder történetét, az egyik menedzsere igen, aki a Varietynek nyilatkozott.

100%-ig hazugság a történet. Ryder tíz évvel ezelőtt is hazudott, amikor előadta ezt a sztorit a médiának és hazudik most is. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában