Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolja régebbi fotósát

Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolja régebbi fotósát

2020. szeptember 17. 07:20:00

Nyolc éve történt a fotózás, a szóban forgó képek egy része a modell tudta nélkül, 2016-ban jelentek meg.

Emily Ratajkowski a New York magazinnak írt esszéjében számolt be róla, hogy még 2012-ben az egyik fotós, Jonathan Leder szexuálisan zaklatta őt - szemlézte a Page Six. A 2013-ban Robin Thicke: Blurred Lines c. klipjében feltűnt, és innentől kezdve felkapott modell azt állítja, hogy a fotós és közte nem csak nézeteltérés, dulakodás volt, hanem Leder nemi erőszakot követett el rajta. 

A fenti történet 2012-ben esett meg, vagyis azelőtt, hogy Ratajkowski  neve nemzetközileg ismertté vált volna. A modell Leder lakásában pózolt, miután megvacsoráztak és jócskán felöntöttek a garatra. A kezdetben fehérneműben pózoló modell Leder tanácsára levette a ruháit, hogy néhány aktképnek is modellt álljon. 

A legtöbb dolgot, ami ezt követte, homály fedi, amire viszont tisztán emlékszem, az az érzés. Nem emlékszem csókolózásra, de arra igen, hogy az ujjai bennem voltak. Keményebben és keményebben, csak lökött és lökött, úgy, ahogy korábban még senki sem ért hozzám, és azóta sem soha. 

A modell végül erőszakkal vette ki a férfi ujjait magából, határozottabban azonban azért sem mert ellenkezni, mert tisztán hallotta fejében ügynökei szavait, melyek szerint mindig jól és illedelmesen kell viselkednie a fotózásokon, nehogy rossz híre terjedjen el a szakmában. 

Bár az akkor készült fotósorozatból pár darab megjelent, néhány csak évekkel később, 2016-ban került elő, Ratajkowski de tudta és beleegyezése nélkül. Leder tagadja, hogy bármilyen szexuális zaklatásnak is kitette volna a 2012-ben még csak 20 éves Ratajkowskit. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában