A terhes Gigi Hadid berendezte otthonát

A terhes Gigi Hadid berendezte otthonát

2020. július 27. 19:00:00

A modell egy éven át szorgosan dolgozott manhattani lakása kicsinosításán. Büszkén mutatta meg a végeredményt, ám az sokaknak nem tetszik.

Két Insta-élőzés között, melyben éppen arról beszél, miért takargatta gömbölyödő hasát, Gigi Hadidnak arra is volt ideje, hogy berendezze kétszobás manhattani lakását. Pont a karanténidőszak előtt lett kész vele de, sajnálatos módon mindeddig még nem is tudta élvezni, mert a koronavírus kitörésekor párjával, Zayn Malikkal ideiglenes elhagyták New Yorkot.

Hadid több fotót is feltöltött a lakásáról, amiben csak úgy tobzódnak a színek. Kanapéját a szivárvány minden színében pompázó takaróval fedte le, étkezőasztalán egy nagy fatálban billiárd golyók pihennek. A fürdőszobára sem lehet mondani, hogy egyhangú, a falat a The New Yorker címlapjai díszítik. 

Hiába osztotta meg Hadid álomprojektjének végeredményét, melyben édesanyja is sokat segített neki, a kommentelők egy részének kicsit sem tetszett a végeredmény. Valaki például azt kritizálta, hogy Hadid a konyhaszekrények üveges/üreges ajtajában színezett száraztésztákat tett. Más azt írta, Hadid háza annyira csúf, hogy jobban érzi magát tőle.

Olyan twitterező is akadt, aki szerint a modell lakása pont úgy fest, mint egy nemzetközi diákszálló.


A gazdagság és a borzalmas ízlés közötti reláció egyik legnyilvánvalóbb példája Gigi Hadid lakberendezési kísérlete

-olvasható egy másik bejegyzésben.

És bár volt olyan önjelölt szakértő, aki szerint a modellt egy M&M bolt ihletett meg, olyan tweetet is lehetett olvasni, melynek írója bár nem értette, miért van Hadid falának támasztva egy óriási sárga toll, ő maga is be akar szerezni egyet.
Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában