Zac Efron becsajozott, ezzel az ausztrál modellel jár

Zac Efron becsajozott, ezzel az ausztrál modellel jár

2020. szeptember 08. 12:00:00

Egy kávézóban találkoztak, még a nyár elején.

Brad Pitt után Zac Efronra is rátalált a szerelem, ráadásul mindkettejük egy modellt választott magának. Efron még a karanténidőszak elején helyezte át a székhelyét Ausztráliába, ahol eredetileg csak néhány hónapot akart tartózkodni, de aztán változott a helyzet, ugyanis egy kávézóban rátalált aktuális szerelmére - írja a Page Six.

A 32 éves színész egy Vanessa Valladares nevű ausztrál modellel kavar éppen, aki annyira még nem nagy név a szakmában, ezért is lehet, hogy Efron pincérnőként ismerte meg, ugyanis Valladares abban a Byron Beach-i kávézóban dolgozott, ahová a sztár betért egy július eleji napon. (A környék egyébként elég felkapott, Chris Hemsworth-nek is itt van lakása.)


Visszatérve a 25 éves modellre, leginkább még csak ausztrál márkákkal dolgozott, például a Love St-tel és az  Of The Sunnal. Efronnal olyan hamar összehangolódtak, hogy a nő már be is költözött a férfihoz.

És ha ez még nem lenne elég: bár Efronnak csak egy három hónapos vízuma volt, aminek lejárta után a hazatérést tervezte Los Angelesbe, a színész meghosszabbította az iratait, hogy még egy évig Ausztráliában tartózkodhasson.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában