Michael Jackson lánya több nővel randizott, mint férfival

Michael Jackson lánya több nővel randizott, mint férfival

2020. július 01. 23:00:00

Az elhunyt énekes 22 éves lánya, Paris Jackson Facebook-oldalára feltöltött videójában beszélt szexuális élményeiről.

Paris Jackson meglepő őszinteséggel mesélt eddigi szerelmi és szexuális életéről a róla szóló, Facebookra is feltöltött dokumentumfilmben - írja az E! Online. A színészkedéssel, modellkedéssel és énekléssel is próbálkozó Jackson elmondta, hogy bár az emberek csak három hosszabb kapcsolatáról tudhatnak, valójában ennél jóval több személlyel randizott, akik közül több volt nő, mint férfi. Ennek ellenére a celeb nem tartja magát biszexuálisnak, csupán ő nem törődik választottja nemével, sem azzal, hogy néz ki, számára a személyiség és a kisugárzás sokkal fontosabb. 

Sőt, még egy ennél is sokkolóbb kijelentést is tett a filmben: 

Egyszer randiztam egy férfival, akinek vaginája volt. 

Jackson arról is beszélt, hogy apja, Michael Jackson elég lazán fogta fel gyermekei szexuális nevelését, egyszer például azzal viccelődött lányával, hogy legyen egy barátnője. Miután a sztár meghalt, Paris a nagyanyjához került, aki a Jehova tanúi vallási gyülekezethez tartozott. A vallásos és konzervatív asszonynak Paris nem tudott megnyílni, és nem mert beszélni arról, hogy nemcsak a férfiak, hanem a nők is érdeklik. 

A celeb jelenleg egy Gabriel Glenn nevű amerikai énekessel jár, akivel elmondása szerint határtalan a boldogsága. Ki tudja, még a végén összeházasodnak. Jackson amúgy is azt mondta, mindig is úgy gondolta, hogy egy nőt, nem pedig egy férfit fog elvenni. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában