Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első babája

Megszületett Katy Perry és Orlando Bloom első babája

2020. augusztus 29. 19:00:00

Kislány!

Míg terhességét egy videoklipben, lánya megszületését Insta-oldalán közölte Katy Perry. A sztár és párja, Orlando Bloom Daisy Dove nevű kislányuk megszületéséről az UNICEF-nek is kiadtak egy közleményt. Mindketten a jótékonysági szervezet nagykövetei, és az örömhír elújságolása mellett szerették volna felhívni rajongóik figyelmét arra, hogy a világ egyes részein milyen borzalmas a kismamák egészségügyi ellátása.

Lebegünk a boldogságtól és a csodától, hogy lányunk biztonságban és egészségesen megérkezett. Tudjuk, hogy mi szerencsések vagyunk, és nem mindenkinek vannak ilyen békés szülési élményei, mint nekünk. A világon rengeteg helyen van hiány az egészségügyi dolgozókból, minden 11. másodpercben meghal egy terhes anyuka vagy egy újszülött.

Nemcsak a kislány, az anyuka is jól van, aki a szülés utáni napon már egy vicces fotót posztolt arról, hogyan passzolja le Bloomnak a csecsemőt, miután egész nap szoptatta. 


Perry, akinek Orlando Bloommal Japánba tervezett esküvője a koronavírus miatt napolódott el, egy percig sem unatkozik: a bébizés mellett megjelent legújabb albuma, a Smile, amiről szintén beszámolt Insta-oldalán. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában