Király Viktor új klipje egyes rajongói szerint koppintás

Király Viktor új klipje egyes rajongói szerint koppintás

2020. június 30. 22:45:00

Az énekes DR BRS-sel együtt rögzített Models című száma nem aratott osztatlan sikert, sok kommentelő szerint egy 2013-as sláger, a Blurred Lines másolása.

A Bors szúrta ki elsőként, hogy Király Viktor Youtube-ra is feltöltött új klipje, a Models nem váltott ki az énekes rajongóinál eufóriát. A videómegosztó portálon a videokliphez számos kommentet írtak. Egy jelentős részük nem magasztalja, hanem épp ellenkezőleg, erősen kritizálja a klipet, amiről sokan úgy vélik, Robbie Thicke 2013-as slágerének, a Blurred Lines kisfilmjének a koppintása. 


Puzsér szavaival élve: mi volt ez a förmedvény? Ennek nem lett volna szabad megszületnie. Nagyon nívótlan az egész úgy ahogy van. Az elejétől a végéig

- írja az egyik kommentelő. 

Ez annyira gagyi és ciki, hogy elképesztő. A zene, a klip, a csajok, a Béres, a Viktor úgy gáz, ahogy van, de legalább megvan az összhang ebben

- olvasható egy másik hozzászóló véleménye. 

A videoklipben egyébként feltűnik Király Viktor felesége, Anita is, aki már várandós első közös gyermekükkel. A Models című számhoz készült kisfilm az énekes barátjának, Kasza Tibinek a műve - akinek legutóbbi videoklipje, a Dér Henivel énekelt Ez annyira Te ellenben óriási siker lett: három hét alatt több mint 5 millió megtekintést produkált. 

Na de térjünk vissza Kasza Tibiről Király Viktorhoz, és meg is mutatjuk azt a videoklipet, amit sok kommentelő szerint Király Viktor lekoppintott. Íme a Blurred Lines:

Szerinted is van hasonlóság a két videó között? 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában