Jennifer Lopez elhalasztotta az esküvőjét

Jennifer Lopez elhalasztotta az esküvőjét

2020. május 29. 00:00:00

Alex Rodriguez, egykori baseballjátékos 2019 márciusában kérte meg a nála 6 évvel idősebb énekesnő kezét.

Természetesen nem azért döntött későbbi esküvői időpont mellett Jennifer Lopez és párja, Alex Rodriguez, mert megkoptak volna egymás iránti érzéseik. A koronavírus miatt kényszerültek a halasztásra, aminek Lopez természetesen nem annyira örül, írja a Page Six.

Egy picit azért fáj a szívem, mert rengeteg csodás tervünk volt, de úgy vagyok vele, hogy tudod mit? Istennek más tervei vannak, úgyhogy várunk, aztán meglátjuk, mi lesz. Talán még a végén jobb is lesz az esküvőnk, mint elterveztem. Muszáj ebben hinnem

- mondta az énekesnő a Today Show-nak adott online interjújában. 

Jennifer Lopez, aki már a negyedszer mondja ki az igent, azt tervezte, hogy a februári Super Bowlos fellépése és a táncos tehetségkutató műsor, a World of Dance leforgatása után, melynek ő a producere, végre pihenhet egy keveset. És bár belátja, hogy lényegében most is azt csinálja, elvégre nem mozdulhat ki otthonról, mégsem így képzelte el a relaxálást. 

Nagyon sok tervünk volt erre a nyárra és az egész évre, de most mindent parkolópályára kellett tenni.

Áprilisban vőlegénye még azzal viccelődött, hogy autós esküvőjük lesz, és úgy mondják ki az igent, hogy ki sem szállnak a kocsijukból, így legalább pénzt is spórolnak. Rodriguez korábban azt nyilatkozta, az egész világ egyfajta szünetet tart, nekik is így kell tenniük, a biztonság a legfontosabb. Arról, hogy milyen ceremóniáról álmodoznak most, nem beszéltek. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában