Charlize Theron 5 éve nem randizott senkivel

Charlize Theron 5 éve nem randizott senkivel

2020. szeptember 18. 15:00:00

A színésznő ennek ellenére is vidámnak és teljesnek érzi az életét, egyszerűen nincs szüksége ennél többre.

Úgy tűnik, Drew Barrymore új műsorában vendégeit többnyire párkapcsolati témában kérdezgeti, akikről kiderül, hogy csakúgy, mint Barrymore, ők sem szeretnek túlzottan randizni, vagy legalábbis az utóbbi időben nem gyakran tettek így. A színésznő legutóbbi vendége Charlize Theron volt, aki a műsorban elmondta, már 5 éve nem találkozgat férfiakkal - szemlézte a Just Jared.

Theron szerint az élete nagyon örömteli és játékos, valószínűleg azért, mert nem érte be kevesebbel. A színésznő nagyon boldog a családjával, már most is úgy érzi, mindene megvan, amire szüksége lehet.

Őszintén elmondhatom az életemről, hogy nem érzem magam magányosnak. Onnantól fogva, hogy lett egy gyerekem, minden más kevésbé fontosnak tűnt. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy a gyerekeim bármi mást helyettesítenek. 

A két lánya és a munkája viszont annyira kitölti minden idejét, hogy mire a nap véget ér, már nincs is kedve semmihez, csak bedőlni az ágyba és aludni.

Este, amikor befekszem az ágyba, nem is szeretném, hogy másképp érjen véget egy napom.

Theronnak két örökbefogadott afroamerikai lánya van. A nagyobbikról, a 2012-ben hozzá kerülő, 8 éves Jacksonról tavaly mondta el, hogy transznemű. A fiú hároméves korában jött rá, hogy ő valójában lány, ezért Theron is így kezeli őt. A sztár kisebbik lánya négy éves, és Augustnak hívják. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában