Hayden Panettiere-nek is lett Instája, új tetoválását is megmutatta rajta

Hayden Panettiere-nek is lett Instája, új tetoválását is megmutatta rajta

2020. június 10. 07:00:00

Alig egy napja regisztrált a színésznő a közösségi oldalra, de már tíz fotót is feltöltött, amik között van gyerekkori fotó és politikai színezetű kép is.

Egy tengerparti szelfivel nyitotta meg Insta-oldalát Hayden Panettiere, a Nashville és a Hősök színésznője. A képhez tartozó szövegben  azt írja, hogy azt leszámítva, hogy maszkot kell hordania, remekül van, senkit ne tévesszen meg,  hogy egy gyászos hangulatú fekete ruhába bújt. 


Bár Panettiere csak egy napja van jelen a közösségi oldalán, már több tartalmat is feltöltött rá, például egy gyerekkori képet magáról és barátnőjéről, a szintén színésznő Stella Maeve-ről, akivel már totyogós kora óta jóban vannak.  


A sztár nemcsak régi, hanem nagyon is friss képeket is feltöltött magáról, az egyiken például új tetoválását mutatja meg, melyet a tarkójára tetováltatott és az ókori egyiptomi napisten, Ré szemét ábrázolja, mely a védelmet szimbolizálja. 


Sok sztárhoz hasonlóan Panettiere sem ment el szó nélkül az amerikai tüntetéshullám mellett, mondjuk ő nem állt be a felvonulók közé, mint Madonna tette, hanem egy művészi képet posztolt, hogy így emlékezzen George Floyd emléke előtt, és harcoljon a rasszizmus ellen. 

Bárhol is történjen igazságtalanság, az mindenhol fenyegetést jelent az igazságosságnak

- írta az Andy Warhol-stílusú képéhez. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában