A 41 éves Jason Momoa még mindig elképesztően macsó

A 41 éves Jason Momoa még mindig elképesztően macsó

2020. augusztus 03. 09:00:00

Születésnapja alkalmából felesége volt férje és lánya is felköszöntötte, ő pedig félmeztelen, táncolós képeket töltött fel magáról.

Augusztus 1-jén ünnepelte 41. születésnapját Jason Momoa, közismertebb nevén Acquaman. Természetesen nem telt el partizás nélkül a nap, sőt, a színész feleségének, Lisa Bonetnek a volt férje, Lenny Kravitz és lánya, Zoe Kravitz is felköszöntette a színészt. 

Boldog szülinapot! Egy család, egy szeretet!

- írta Lenny Kravitz Insta-oldalán egy róla és Momoáról készült képhez, bizonyítva, mennyire jófej. Bár a két férfi életében leginkább csak Lisa Bonet a közös érintkezési pont, nagyon jól kijönnek egymással. Kravitz korábban egy olyan karkötővel lepte meg Momoát, melynek testvérpárját ő hordja. 


A hatalmas kis hazugságokból is ismert Zoe Kravitz is felköszöntötte édesanyja férjét. A színésznő szülinapi köszöntőjében apamacinak hívja Momoát. 


A sztár sem tétlenkedett közösségi oldalán, alig néhány órával a születésnapja előtt vicces fotókat posztolt magáról, melyeken a sivatag közepén egy slaggal locsolják a félmeztelen, táncoló színészt. 

Mint egy malac a sz*ban

- kommentelte a képeket a sztár, akiről a még be nem mutatott Dűne című filmje forgatási szünetében készülhettek a fotók. A filmet idén decemberben mutatják be a terv szerint. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában