Johnny Depp volt feleségével pereskedik

Johnny Depp volt feleségével pereskedik

2020. szeptember 01. 22:00:00

Johnny Depp most nem egy bulvárlappal, hanem volt feleségével pereskedik. Ez sem lesz egy rövid menet, a színész máris a tárgyalás elhalasztását kéri.

Hosszú hónapokig pereskedett Johnny Depp a The Sun nevű angol bulvárlappal, amiért azt írták róla egyik cikkükben  - a színész volt felesége, Amber Heard állítólagos napló- és üzenetrészleteire hivatkozva, - hogy Depp asszonyverő. Bár a színész és a bulvárlap tárgyalása már véget ért, ítélet még nem született. Vagyis Depp még nem lélegezhet fel megkönnyebbülten, de máris készülhet az újabb bírósági tárgyalására, amit ráadásul rögtön halasztással kezd - írja a Just Jared.

A színész ezúttal volt feleségét, Amber Heardöt perelte be azért, amit a színésznő a Washington Postban megjelent cikkében írt róla még 2018-ban. Az említett szövegben Heard azt állítja: míg Depp felesége volt, családon belüli erőszak áldozatává vált. Ezt a színész hazugságnak, sőt rágalmazásnak tartja, ezért 50 millió dollárra (14,75 milliárd forintra) perelte Heardöt, akivel mindössze két évig, 2015-től 2017-ig élt házasságban.

A tárgyalás elvileg 2021 januárjában kezdődne, csakhogy Depp akkor még javában dolgozni fog a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részén, melynek forgatását a tervek szerint idén októberben kezdik el, és csak februárban fejezik be, Londonban.

A Covid-19 megzavarta a Warner Bros terveit, többször el kellett halasztani a forgatást. Csak a vírushelyzet javulása után kezdett bele a munkába a stúdió, a forgatás még a kérdéses tárgyalás kezdetekor is tartani fog 

- olvasható a bírósághoz eljuttatott iratban, melyben azt kérik Depp ügyvédei, halasszák el a sztár tárgyalását egy olyan időpontra, amikor a színésznek már nem kell dolgoznia a filmen.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában