Drew Barrymore soha nem házasodna meg újra

Drew Barrymore soha nem házasodna meg újra

2020. szeptember 11. 12:00:00

Nem soha, hanem soha, de soha, de soha.

A 45 éves színésznő már háromszor állt oltár elé és mondta ki a talán nem is annyira boldog igent, de eléggé határozottan úgy tűnik, többé nem hajlandó megházasodni. Barrymore a People magazinnak adott interjújában fejtette ki, miért. 

Sosem fogok újra megházasodni. Ettől függetlenül hiszek abban, hogy sose mond, hogy soha, de én tényleg soha, csupa nagy betűkkel, S-O-H-A nem házasodok meg újra. Két opció van: vagy véget vetsz neki, ez nálam működött, vagy olyan leszel, mint Elizabth Taylor

- utalt a sztár arra, hogy Taylornak hét férje is volt.

Barrymore szerint elválni valakitől lelkileg sokkal megterhelőbb, mintha csak egy szimpla járás után érne véget egy kapcsolat. Persze attól, hogy még nem akar újra feleség lenni, nem zárkózik el a szerelem elől. 

Ez nem jelenti azt, hogy nem találkoznék valakivel, főleg, miután a gyerekeim egyetemre mennek. Vagy mondjuk egy év múlva, biztos szerelembe tudnék esni, nyitott lennék rá. 

Barrymore először egy Jeremy Thomas nevű bártulajdonoshoz ment hozzá 1994-ben. Ez a kapcsolata viszonylag sokáig, 2001-ig tartott, ekkor váltak el. Ezután egy komikussal, Tom Greennel jegyezték el egymást, ez a románc egy évig tartott, 2002-ben már búcsúzkodtak is. Barrymore harmadik férje Will Kopelman volt, 2012 és 2016 között éltek házasságban, két gyerekük lett a négy év alatt. 

A sztár azt is elmondta, hogy reménytelenül romantikus típusnak tartja magát és hisz abban, hogy a szeretet valamilyen formájára mindenkinek óriási szüksége van.

Folyamatosan harcolunk a párkapcsolatainkban. A szerelem és a kapcsolatok mindenki számára mást jelentenek, de ezek az érzelmek az alapjai mindennek. Nem tudok mit tenni, muszáj vagyok felfedezni és megvizsgálni őket. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában