Elizabeth Hurley 21 év után ugyanazt a ruhát viselte, bámulatosan nézett ki benne

Elizabeth Hurley 21 év után ugyanazt a ruhát viselte, bámulatosan nézett ki benne

2020. május 25. 23:00:00

Mondják, hogy a divat változik, a stílus örök. Úgy látszik, Elizabeth Hurley gardróbjában néhány örök ruhadarab bujkál, ami évtizedekkel ezelőtt és most is jól fest rajta.

Az 54 éves Elizabeth Hurleyn nem fog az idő, bámulatos formában van. Az Insta-oldalán csak úgy hemzsegnek a bikinis képei, melyekkel valószínűleg a világ tudtára akarja hozni, hogy nem fog rajta az idő. Most azonban nem egy ilyen fotót mutatunk meg, hanem azt, amelyikről megtudhatod, hogyan szórakoztatja magát a sztár a karantén idején. 

Hurley abban a lila színű Versace ruhában vágta magát pózba a kanapéján, amit még 21 évvel ezelőtt viselt. Mielőtt megmutatjuk, hogy áll rajta most a ruha, nézd meg, hogyan festett benne 1999-ben. Íme:


A színésznő a '90-es évek legvégén egy amerikai divatbemutatón jelent meg ebben a merészen felvágott ruhában, ahová akkori párja, Hugh Grant kísérte el. 21 évvel később úgy tűnik, a ruha kicsit sem fakult meg, sőt, Hurley Insta-képén még élénkebb a színe, mint a fenti fotón. Ezt leszámítva azonban más különbségről nem tudunk beszámolni, a ruha jól állt a színésznőnek akkor is, és most is. 


Ha kicsit lejjebb görgetünk Hurley Instján, megtudhatjuk, hogy április elején ünnepelte fia, Damian a 18. születésnapját, akiről több gyerekkori és egy nemrég készült fotót is feltöltött, melyeket nézve még a vaknak is feltűnik, mennyire hasonlít egymásra anyja és fia. 


A modellkedéssel foglalkozó fiú közösségi oldalán pedig olyan képet is láthatsz, amit nézve hirtelen olyan érzésed támadhat, mintha nem is Damian, hanem maga Elizabeth Hurley szerepelne rajta. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában