Kiderült, hogy Angelina Jolie miért vált el Brad Pitt-től

Kiderült, hogy Angelina Jolie miért vált el Brad Pitt-től

2020. augusztus 14. 22:00:00

Mindez 2016-ban történt, de gyerekeik felügyeleti jogán még mindig nem tudtak megállapodni, ezért a mai napig bíróságra járnak.

Ahogy az ismert, Angelina Jolie és Brad Pitt a 2005-ös Mr. és Mrs. Smith forgatásán ismerkedtek meg, és bár már ekkor összejöttek, csak jóval később, 2014-ben házasodtak össze, két évvel később pedig már el is váltak. Az egykori házaspárnak hat gyermeke van, melyek közül négy örökbe fogadott, kettő pedig vér szerinti. Az igaz, hogy a válást már kimondták, a bírósági hercehurcájuk még nem ért véget, mivel gyerekeik láthatási jogán a mai napig nem sikerült megegyezniük. Sőt, nemhogy nem halad az ügyük, Jolie-nak köszönhetően valószínű, hogy legalább olyan hosszúra nyúlik majd, mint Depp peres esete a Sun nevű angol bulvárlappal.

A színésznő új bírót követel az ügyüknek, mivel megtudta, hogy az esetüket vizsgáló bíró korábban már több ügyben is együtt dolgozott Brad Pitt ügyvédjével. Ennek az információnak a birtokában Jolie szerint a bíró pártatlansága enyhén szólva is kérdéses - derült ki a Page Six cikkéből. Bennfentesek szerint Jolie azért akarja a bíróváltással húzni az időt, mert nem úgy alakulnak a dolgok a bíróságon, ahogy az neki tetszene. 

És bár a színésznő magánéletéről nem szívesen beszél, nemrég az indiai Vogue-nak adott interjújában kivételt tett, és elmondta, miért is vált el Brad Pitt-től négy évvel ezelőtt. 

A családom érdekében váltam el. Ez volt a helyes döntés. Azon vagyok, hogy nekik jó legyen. Sokan kihasználták a hallgatásom, ezért a gyerekek hazugságokat olvasnak magukról a médiában. Ilyenkor emlékeztetem őket arra, hogy ők ismerik a saját igazságukat és a saját álláspontjukat. Valójában a gyerekeim nagyon bátor és nagyon erős fiatalok.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában