Rita Ora lenyűgöző környezetben dobta le magáról a bikinifelsőt

Rita Ora lenyűgöző környezetben dobta le magáról a bikinifelsőt

2020. augusztus 18. 08:30:00

A csinos énekesnő csodálatos helyen pihen, teszi mindezt bikinifelső nélkül. Úgy tűnik, Rita Ora szabadon szeretné magába szívni Korfu napsugarait, zavaró zsinórok és pántok nélkül.

A 29 éves énekesnő előszeretettel osztja meg követőivel a magánélete boldog pillanatait, lnstagram-oldalára legutóbb feltöltött képei is erről szólnak. Rita Ora gyönyörű helyen élvezi a nap sugarait: Korfun nyaral éppen, természetesen egy luxusszállodában, aminek az ára egy éjszakára a Daily Mail szerint 17000 font, vagyis átszámítva körülbelül 6 millió forint. A végtelenített medence, és a tengerre nyíló kilátás bizonyítja, hogy itt aztán semmiben nem szenved hiányt. Privát szakács áll a villa vendégeinek rendelkezésére, 24 órás portaszolgálat, házvezetőnő és külön kávézó szolgálja még az ideérkezők kényelmét. Ez a környezet kiválóan alkalmas a pihenésre, ráadásul valószínűleg nem is figyelik árgus szemekkel a rajongók, vagy éppen a paparazzik, ezért egészen nyugodtan elengedheti magát és ledobhatja a bikinifelsőjét.

Természetesen nem egyedül utazott ebbe a festői környezetbe, de azt, hogy pontosan kikkel tölti az idejét ebben a minden képzeletet felülmúlóan csodálatos szállodában, már nem kötötte a rajongók orrára. Azért annyit még megosztott velük, hogy a legjobb helyen van, a legjobb emberek társaságában. Biztosan jó barátok lehetnek, ha bátran monokinizik előttük.

Az énekesnőtől egyébként egyáltalán nem szokatlan, hogy lenge öltözékben készült képeket oszt meg magáról a közösségi oldalán, amikkel persze többnyire a férfi rajongóknak szerez igazán nagy örömet, de a hölgyek elismerését is kiváltja.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában