Alyssa Milano szomszédjában lövöldöztek, ezért kihívták a rendőrséget

Alyssa Milano szomszédjában lövöldöztek, ezért kihívták a rendőrséget

2020. szeptember 24. 00:05:00

A rendőrség még egy helikoptert is bevetett, hogy megtalálják a gyanús, fegyveres férfit.

A néhány hete még koronavírussal küzdő Alyssa Milano egy ijesztő alakra lett figyelmes otthonában vasárnap reggel. Egy fekete ruhás, ismeretlen férfit látott a szomszédja is, aki riasztotta a rendőrséget, majd Milano férje, a tehetségek felkutatásával foglalkozó Dave Bugliari is értesítette a rendőrséget, akik ki is érkeztek, ráadásul nemcsak egy szolgálati autóval, hanem egy helikopterrel is a helyszínre siettek - írja a Page Six.

Először arra lettünk figyelmesek, hogy egy helikopter köröz a fejünk felett, elég alacsonyan repülve. Ekkor jöttünk rá, hogy valami baj van, mivel a helikopterek eléggé rendhagyó jelenségek ezen a csendes környéken. Utána láttuk, hogy rendőrautók parkolnak le Alyssa otthona előtt. Fegyver is volt a rendőröknél és nagyon komolyan festettek 

- mondta az egyik szomszéd. 

Bár a riadalom nagy volt, mint később kiderült, teljesen feleslegesen. A fegyverdörrenés, amit a gyanús férfi bejelentése után hallottak ugyanis egy légpuskából jött, amivel mókusokra lövöldöztek. A környéken ismeretlen férfit, aki halálra ijesztette a lakók felét, három óra keresés után találták csak meg, de nem emeltek ellene vádat, mivel semmi törvénybe ütközőt nem csinált. 

Bár az eset így kissé komikussá vált, a színésznő teljesen meg volt elégedve a rendőrök közreműködésével. Az esettel kapcsolatban azt is megjegyezte, örülne, ha a nem erőszakos, mentális krízishelyzetekben is ilyen profin tudnának reagálni a szakemberek, mint ahogy a rendőrök jártak el az ő ügyükben. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában