Angeline Jolie örökbefogadott gyermekei származásáról beszélt

Angeline Jolie örökbefogadott gyermekei származásáról beszélt

2020. június 23. 09:00:00

A színésznőnek hat gyereke van, ebből három vér szerinti, három örökbefogadott.

Angelina Jolie a Vogue-nak adott egy hosszú interjút, melyben nemcsak örökbefogadott gyermekeiről, hanem a menekülteket és rászoruló gyerekeket segítő karitatív munkájáról is beszélt. Utóbbiról például azt mondta, hogy az ő szemében minden ember egyenlő, és nem bírja nézni, ha valakit bántalmaznak vagy kirekesztenek. 

Szerte a világban menekülnek az emberek a gáztámadások, az erőszak, a nemi szervek megcsonkítása, az ütések, a zaklatás és a gyilkosságok elől. Nem azért menekülnek, hogy jobb életkörülményekre leljenek. Azért menekülnek, mert másképp nem élnék túl.

Ezután tért ki három örökbefogadott gyermekének kulturális örökségére is, kiemelve, hogy mennyire fontos ápolni és tiszteletben tartani azt. Három adoptált gyermeke közül a 18 éves kambodzsai származású Maddox Chivan a legidősebb, őt követi a vietnámi Pax Thien (16), és az utóbbinál egy évvel fiatalabb etiópiai Zahara. Rajtuk kívül Jolie-nak még van három vér szerinti gyermeke is: a 14 éves Shiloh és egy 11 éves ikerpár, Knox és Vivienne, akik édesapja Jolie volt férje, Brad Pitt. 

Minden örökbefogadott gyerekem egy csodálatos titka a világunknak, ami találkozik a tiéddel. Mivel egy másik rasszhoz tartoznak és egy idegen földrészről származnak, a rejtélyük, az ajándékuk igazán gazdag. Sosem szabad elfelejteniük, honnan jöttek. Olyan gyökereik vannak, amik eltérnek a mieinktől, és amit tisztelni kell. Tanuljunk tőlük! Ez a legcsodálatosabb utazás, amit megoszthatnak velünk. Nem ők lépnek be egy új világba, hanem mi közösen fedezzük fel egymásét. 

A színésznő utána hozzátette, bár három adoptált gyerekéről nincsenek kismamakori emlékei, de csodálatos élmény volt rájuk találni, ahogy az is, amikor először a szemükbe nézett. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában