Selena Gomez a menedzserei kedvéért mutatott többet magából, mint amennyit szeretett volna

Selena Gomez a menedzserei kedvéért mutatott többet magából, mint amennyit szeretett volna

2020. szeptember 11. 09:00:00

Az énekesnő úgy viselkedett, amivel sem akkor, sem most nem tud igazán azonosulni.

Selena Gomez az Allure magazinnak adott címlapinterjújában nagyon sok témát érint, de leginkább arról beszélt, hogy már egy önálló, felnőtt nő, akit nem lehet manipulálni, noha nem volt ez mindig így. Az énekesnő felidézte, hogy régebben jóval könnyebben irányítható volt, menedzsereinek arra is sikerült rávennie, hogy sokkal felnőttesebben viselkedjen, mint szeretett volna, olyan szexuális attitűdöt erőltettek rá, amivel nem tudott azonosulni. 

Csináltam olyan dolgokat, ami nem én voltam. Volt egyfajta nyomás rajtam, hogy idősebbnek nézzek ki a koromnál a Revival albumomon. Úgy éreztem, meg kell mutatnom a bőröm. Nem igazán hiszem, hogy a valóságban ilyen ember lennék. 

Ha már kiment volna a fejedből, megmutatjuk, miről is beszélt Gomez: íme az énekesnő 2015-ös albumának borítója, amin a sztár majdnem teljesen meztelenül látható.


És bár már sokkal erősebbnek és határozottabbnak érzi magát, mint öt éve, egy valamit azonban sosem tesz: nem keres rá magára Google-ön.

Őszintén szólva képtelen vagyok rá. Nagyon sok szempontból erős vagyok, de nagyon érzékeny a lelkem.

Az interjúban arra is kitér, hogy legjobban vállalkozónak szereti magát nevezni (végül is jogos, nemcsak énekel, egy kozmetikai cége is van), mivel ezzel a szóval tudja leginkább kifejezni, hogy irányítás alatt tartja az életét. 

Teljesen kontroll alatt tartom az életem és amit csinálok, azt is, ami odakint történik, mindent. Úgyhogy igen, ki lehet jelenteni, hogy teljes mértékben magam felelek az életemért. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában