Ezek a sztárok házasodtak meg idén

Ezek a sztárok házasodtak meg idén

2020. szeptember 25. 07:45:00

A koronavírus sem állította le teljesen az életet, ahogy néhány szerelmespárt sem tudott lassabb fokozatra állítani. Íme néhány sztár, akik idén házasodtak össze - valaki azóta már el is vált.

Bár talán sokan nem a szerelemre asszociálnának a nagyrészt karanténban töltött 2020-as évről, több sztár is van, akinek fantasztikusan alakult az éve, és oltár elé állhatott kedvesével. Cikkünkben azokat a hírességeket gyűjtöttük össze, akik idén mondták ki a boldogító igent. 

Beatrix hercegnő

Nemcsak a megxit miatt lehetett idén az angol királyi családról írni. II. Erzsébet unokája, Beatrix hercegné is megházasodott, a koronavírus miatt a tervezettnél picivel később. Szerelmével, Edoardo Mapelli Mozzival június közepén házasodtak össze. Beatrix hercegné azt a tiarát viselte a ceremónián, amit nagyanyja, a királynő 1947-ben. Sőt, még a gyöngyökkel kirakott menyasszonyi ruháját is a nagyitól kérte kölcsön, aki 1962-ben viselte a drága ruhakölteményt - írta az E! Online.Brittany Snow

A Tökéletes hang sztárja, Brittany Snow Malibuban, március 14-én mondta ki a boldogító igent Tyler Stanalandnak. A ceremóniát leginkább a férj szervezte, aki ügyelt rá, hogy ne essenek túlzásokba. Az egyszerűség és a költséghatékonyság voltak a kulcsszavaik. Snow Insta-oldalán azt írta, eddig is tudta, hogy ő a világ leszerencsésebb nője, amiért Standaland a férje, viszont amiatt duplán szerencsésnek érzi magát, hogy a karanténidőszak előtt néhány nappal a tervezettek szerint meg tudták tartani az esküvőjüket. Sean Penn

Sean Penn és 31 évvel fiatalabb barátnője, az ausztrál származású színésznő, Leila George 2016-ban ismerték meg egymást, és a mai napig annyira szerelmesek egymásba, hogy nem bírtak tovább várni az esküvőve. Az esemény elég rendhagyó módon alakult: az anyakönyvvezető Zoom-on csatlakozott a színész otthonában megtartott ceremóniához, amin a házaspáron kívül Penn két gyereke és a menyasszony testvére vett részt. Penn ezelőtt már kétszer volt házas: 1985-tól 89-ig között Madonna volt a házastársa, 1996 és 2010 között pedig Robin Wrightot szólíthatta feleségének.

Lily Allen és David Harbour 

Lily Allen énekesnő és David Harbour, a Stranger Things sztárja tavaly jöttek össze, szeptember elején pedig úgy döntöttek, hivatalosan is megpecsételik a házasságukat. Míg a színésznek Allen az első felesége, az énekesnőnek már volt egy férje, akitől 2018-ban vált el és akinek két gyereket szült. Allen és Harbour szintén elég rendhagyó és még annál is vidámabb esküvőt csaptak, melyről Insta-oldalukon is részletesen beszámoltak. A zenéről egy Elvis-immitátor gondoskodott:


Ami pedig az ünnepi menüt illeti, nem kell valami flancos fine dining kompozícióra gondolnod. A sztárpárnak jó volt egy gyorséttermi hamburger is. 


Pamela Anderson

Bár Pamela Anderson is megházasodott idén, az ő története annyira mégsem vidám, ugyanis azóta már el is vált, ráadásul elég hamar. A modellnél 21 évvel idősebb filmmogul, Peters 12 nappal az igen kimondása után gondolta meg magát, és ajánlotta fel Andersonnak, hogy váljanak el. Szerencsére egyik fél sem szomorkodott sokáig, Anderson már össze is jött a testőrével, aki már két éve dolgozott neki.

Frankie Muniz

A Már megint Malcolm 34 éves sztárja, Frankie Muniz még a koronavírus előtt, február végén vitte oltár elé szerelmét, Paige Price-t, akivel 2016 óta járnak. Viszonylag régen, 2018 novemberében jelentették be, hogy eljegyezték egymást: akkor Muniz lelkitársának, mindenének nevezte Price-t, akit mindennél és mindenkinél jobban szeret.Emma Stone

Emma Stone és komikus párja, Dave McCary is valószínűleg összeházasodtak már, igaz, ezt teljes bizonyossággal nem állíthatjuk. McCary tavaly év végén jegyezte el szerelmét, és mivel a paparazzók már kiszúrták, hogy mindketten viselik a gyűrűjüket, sokan ebből máris arra következtettek, hogy már a szertartás is megvolt - írja az E! Online. Gyorsan hozzátesszük: Stone már korábban, egy Reese Witherspoonos videós beszélgetésében is megvillantotta az ékszerét. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában