Scarlett Johansson vőlegénye mesélt híres menyasszonya miatti félelmeiről

Scarlett Johansson vőlegénye mesélt híres menyasszonya miatti félelmeiről

2020. július 18. 09:00:00

Colin Jost tavaly jegyezte el Johanssont. A férfi a saját jogán is ismert Amerikában: komikusként, szövegíróként dolgozik.

Scarlett Johansson vőlegénye, Colin Jost a The Howard Stern Show-ban párkapcsolatáról is mesélt. Például arról, mennyire érintik rosszul menyasszonya ágyjelenetei, és milyen érzés, hogy egy igazi világsztár a felesége - szemlézte a Page Six. Ez utóbbira azért is érdekes a válasz, mert Colin Jost maga is ismert embernek számít Amerikában: a férfi komikus, néhány filmes szerepe is volt már, gyakran különböző műsorokat vezet vagy a szövegüket írja.


Jost elmondta, hogy kapcsoltuk elején attól is tartott, hogy nem lesz több az emberek szemében, mint Johansson partnere.

Határozottan féltem attól, hogy valamelyest elveszítem az identitásom, és amiatt is szorongtam, hogy ez hogyan hat majd a munkámra. Mindig és minden miatt aggódom, aminek nincs köze a stand-uphoz.

A pár tavaly májusban jelentette be az eljegyzést. Már jóval régebbről, 2006 óta ismerik egymást, a szikrákra azonban jó sokat kellett várni, csak 11 évvel később, 2017-ben kezdtek el randizni. 2019 májusában pedig a lánykérés is megtörtént. Howard Stern műsorában azt is megkérdezték Colin Josttól, milyen érzés, amikor menyasszonya filmes szerelmi jeleneteit kell néznie, amire a férfi a következőt felelte:

Nem hiszem, hogy volt ilyen, legalábbis mióta járunk nem hiszem, hogy ilyesmit kellett volna néznem. 5-10 évvel ezelőtt felzaklatott volna, de ha az emberek szeretik egymást és együtt akarnak lenni, akkor együtt is maradnak. Szerintem ebben kell hinni.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában