Britney Spears megmutatta, hogyan edz együtt 12 évvel fiatalabb szerelmével

Britney Spears megmutatta, hogyan edz együtt 12 évvel fiatalabb szerelmével

2020. május 13. 18:00:00

Nem csoda, ha ennyit mozognak együtt, az énekesnőnél jóval fiatalabb szerelme, Sam Asghari személyi edző.

Nem lehet a koronavírusra fogni, már a járvány előtt is a színpadtól távol, visszavonultan töltötte mindennapjait Britney Spears, egyedül Insta-oldalán él aktív életet. Itt számolt be arról is, hogy nemrég véletlenül felgyújtotta az otthoni konditermét, mivel égve felejtett két gyertyát, amik aztán az egész szobát elpusztították, mindössze két edzőgép menekült meg a lángok elől. 

Most, hogy az edzőterem már ismét használható állapotban van, semmi nem szegi a 38 éves énekesnő kedvét, hogy párjával, a 26 éves Sam Asgharival együtt eddzen. A férfi egyébként személyi edző és modell, az énekesnő egyik klipje forgatásakor ismerkedett meg vele. 

Spears közös edzésüket bemutató videója mellett azt is megosztotta, mennyire büszke Asgharira, mivel a férfi olyan edzéstervez dolgozott ki, amit bárki otthon is elvégezhet a házi karantén idején. 


Nem ez az első edzős videója Spearsnek, meg is mutatunk egy másika, ami még karácsonykor készült.


Az énekesnő másik kedvenc testmozgási formája a jóga, aminek az alapjait követőinek is igyekezett bemutatni. Nem sokkal azután, hogy a koronavírus Amerikában is riasztó méreteket öltött, Spears kijelentette, hogy inspiráció gyanánt minden nap meg fog osztani egy jógapózt a követőinek. Nos, az, hogy minden nap, enyhe túlzás, de a bejelentése utáni napon legalább tényleg ígéretének megfelelően cselekedett. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában