Jennifer Lopez ismét új táncosokat keres csapatába.

Jennifer Lopez ismét új táncosokat keres csapatába.

2020. Április 29. 13:00:00

Április 29-e a tánc világnapja így már az örök díva énekes / színésznő is nagyon izgatottan várja, hogy elinduljon a legújabb World of Dance.

A World Of Dance egy reality-tehetségkutató, melyet Jennifer Lopez a World of Dance tánc csapattal közösen alkotott meg. A World of Dance mára egy igazi márka lett, több mint 25 országban szerveznek táncversenyeket és különböző táncos eseményeket. Az ezeken az eseményeken készült videóik hatalmas népszerűségnek örvendenek az online világban ugyanis  eddig összesen több mint egy milliárdan streamelték őket világszerte.


Az első évadot 2017. április 07- én jelentették be és május 30- án már adásba is került az Amerikai Egyesült Államokban az NBC-n. Az első két évadot Jenna Dewan vezette, azonban a harmadik évadtól már Scott Evans a műsor házigazdája. A műsor már sok sikert tudhat magáénak, már csak a nézettséget tekintve is, de számos díj jelölést is bezsebelt már. 2019- ben a People's Choice Awards- on a kiemelkedő koreográfia és változatosság kategóriában jelölték. Illetve a háttér munkákért is jelölést kapott ezen a díjátadón. A műsor több országban is megrendezésre került már: Lengyelországban, Oroszországban, Thaiföldön és a Fülöp szigeteken. Ezekben az országokban csak 1-2 évadot élt meg a műsor, az USA- ban viszont már a 4. évadot forgatják idén. Ami miatt JLo már nagyon izgatott, hiszen amellett, hogy kitalálója a műsornak, ő az egyik zsűritag és már várja az új, ifjú tehetségeket. Instagram oldalán már több képet is megosztott követőivel, hogy 2020. május 26- án visszatér a World of Dance az NBC képernyőjére.

A zsűri igazán sok oldalú, Jennifer két zsűritársa Derek Hough a profi latin és standard táncos, koreográfus, színész és énekes, valamint Ne-Yo az amerikai énekes, dalszerző, lemez producer, színész és táncos. A kulisszák mögötti képekből is megosztott párat instagram oldalán, az egyik ilyen például a zsűritársaival közös fotójuk volt.


A zsűritagok kapnak egy-egy csapatot és felkészítik a táncosokat a párbajokra és aki tényleg tehetséges eljuthat a világdöntőbe, ahol a fődíj 1 millió dollár.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában