Világsztárok olvassák fel a Harry Pottert

Világsztárok olvassák fel a Harry Pottert

2020. május 10. 12:27:51

J.K. Rowling és csapata - a wizardingworld.com - most hatalmas dobásra készül. Szeretnék, hogy a koronavírus miatt otthonukba kényszerült gyerekek több időt töltsenek olvasással szabadidejükben. Ehhez több világsztár is segítséget nyújt a közös akcióban.

A kezdeményezés célja, hogy a gyerekek kedvenc hírességükkel együtt, közösen tudják olvasni a Harry Potter köteteket. Ezért az elkövetkezendő hetekben színészek, sportolók fogják felolvasni az ismert könyvet. Az első hírek szerint a Harry Potter és a Bölcsek kövének mind a 17 fejezetét dolgozzák fel ily módon. Az akcióban olyan hírességek vesznek részt mint maga Harry Potter vagyis Daniel Radcliffe, továbbá David Beckham, Dakota Fanning vagy a Legendás állatok sztárja: Eddie Redmayne, de szintén ebből a moziból Claudia Kim is. Részt vesz még a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab egyik színésznője: Noma Dumezweni is.

Az első fejezetet Daniel Radcliffe olvassa fel, ami már ingyenesen elérhető Spotify-on vagy a wizardingworld.com oldalon.

Arról egyelőre még nem szólnak hírek, hogy a többi könyvet is feldolgoznák, de a Harry Potter rajongók reménykedhetnek. A kezdeményezésnek segítő szándékát nem vitatva, feltehetőleg az akciónak köze van ahhoz is, hogy az év végén megjelenik a Harry Potter könyvsorozat új kiadása is, amihez jól jön egy kis promóció is.

Forrás: GMA

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában