Jennifer Lawrence 1 milliárd forintnyi veszteséggel adott túl luxuslakásán

Jennifer Lawrence 1 milliárd forintnyi veszteséggel adott túl luxuslakásán

2020. augusztus 05. 23:00:00

A színésznő, akinek a jelek szerint egy cseppnyi érzéke sincs az ingatlanozáshoz, már régóta meg akart szabadulni New York-i lakásától.

Miután megmutattuk, milyen eklektikusan rendezte be otthonát Gigi Hadid, itt az idő egy másik ingatlanról írni. Az Éhezők viadala sztárja egy éven át árulta New York-i, csodás panorámával rendelkező penthouse-át, amit végül csak (?) 9,9 millió dollárért, körülbelül 2,8 milliárd forintért tudott eladni. Ez 5,7 millió dollárral, vagyis kb. 1 milliárd 653 millió forinttal kevesebb összeg, mint amennyiért megvette néhány évvel ezelőtt.

A színésznő luxusingatlanját január elején még 12 millió dollárért árulta, de aztán jött a koronavírus okozta gazdasági recesszió, így alább kellett adnia. Végül kevesebb, mint 10 millió dollárért talált új gazdára a penthouse, ami mostantól egy libanoni üzletemberé, írja a Daily Mail.

Lawrence azután kezdte el árulni a New York-i kéglijét, hogy tavaly februárban összeházasodott férjével, Cooke Maroney galériatulajdonossal. A 2016-ban vásárolt három fürdőszobás, négy és fél hálószobás, körülbelül 380 négyzetméteres lakásért az új tulajdonosnak még a vétel után is masszív összegeket kell havonta kiperkálnia, mivel a közös költség havi 5700 dollárt (picivel több mint 1,5 millió forintot) kell fizetnie, az egyéb adók és járulékok éves szinten pedig a 100 ezer dollárt (29 millió forintot) is elérhetik. 

A fent már említett helyiségek mellett a legfelső szinten található ingatlanban van egy billiárdszoba, egy moziszoba és egy tágas gardróbszoba is. És ez még nem minden: egy kétszintes terasz is tartozik hozzá, melyek összesen 280 négyzetméter nagyságúak. A 30 emeletes épülethez természetesen portás is dukál, így  a véletlenül arra tévedők már akkor tudhatják, milyen puccos helyre érkeztek, ha csak az egyik lábukat tették még be a házba. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában