Ryan Reynolds örök életére megbánta esküvője helyszínét

Ryan Reynolds örök életére megbánta esküvője helyszínét

2020. augusztus 07. 16:06:59

Van egy nagyon fontos dolog, amit 2012-ben még nem tudott a helyszínről, most viszont már igen.

Ryan Reynolds nem választotta meg elég körültekintően második esküvője helyszínét. Felületességére a Black Lives Matter-mozgalom ébresztette rá. Több évvel ezelőtti döntését már borzalmasan megbánta, írja a Cosmopolitan

Alig egy évvel azután, hogy Reynolds elvált Scarlett Johanssontól, 2012-ben hozzáment Blake Lively-hez, akivel azóta is házasságban él. A boldogító igen kimondásának helyszínéül a dél-karolinai Boone Hallt választották, mivel csodálatos képeket láttak róla Pinteresten. (Itt forgatták anno a Szerelmünk lapjait is.) Igen ám, csakhogy azóta kiderült, hogy az egykori ültetvényen régebben rabszolgákkal dolgoztattak, amiről Reynolds sokáig nem is tudott. A sztár a négerek esélyegyenlőségéért küzdő Black Lives Matter-mozgalomnak köszönhetően került tisztába a Boona Hall múltjával, melynek fényében mélységesen megbánta, hogy ide szervezte második esküvőjét. 

Ezt a döntésemet nyíltan és mélységesen sajnálni fogom, de már lehetetlen változtatni rajta. A helyről csak annyit tudtunk, amit Pinteresten láttunk. Azután jöttünk rá, hogy a hely történelme egy borzalmas tragédián alapul. Egy nagy hibát követtünk el, ami vagy arra késztet, hogy befogjam a szám, vagy arra, hogy újraértelmezzem a dolgokat, és lépéseket tegyek. Ez még nem jelenti azt, hogy többször nem fogom elszúrni, de új társadalmi mintákat lefektetni és javítani az emberek szociális körülményein egy olyan munka, ami sosem ér véget. 

Reynolds és Blake 2012 szeptemberében keltek egybe, három gyermekük született: James 6, Inez 4, Betty 1 éves. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában