Angelina Jolie és Brad Pitt egy különleges pezsgőt dob a piacra

Angelina Jolie és Brad Pitt egy különleges pezsgőt dob a piacra

2020. október 13. 18:30:00

Nem békültek ki, csak egy régen megvásárolt borbirtokuk debütál egy új termékkel.

Angelina Jolie és Brad Pitt  még jóval a válásuk előtt, 2012-ben vásároltak maguknak Franciaországban egy 485 hektáros szőlőbirtokot, a Miravalt, aminek új terméke, egy különleges pezsgő, október közepétől kerül a boltokba. Egy igazán exkluzív termékről van szó, aminek egy üvegje 390 dollárba, vagyis több mint 100 ezer forintba kerül. 

A sztárpár közös bizniszének legújabb dobása nem egy bor, hanem egy Fleur de Miraval nevű rosé pezsgő, ami 75 %-ban Chardonnay-ből, 25%-ban pedig Pinot Noirból tevődik össze. 

Bennem a pezsgő az ünneplés, a minőség, a presztízs és a luxus érzését éleszti fel. Bár a rosé pezsgő annyira még nem ismert, a Provence-ben található Miraval sikerén felbátorodva egy olyan rosé pezsgőt szerettem volna készíteni, amivel az összes erőnkkel az ital rózsaszínes színére koncentráltunk. Az eredmény fantasztikus lett, nagyon büszke vagyok rá

- idézte Brad Pittet a Just Jared.

Bár a válófélben lévő pár közös vállalkozásának elég jól megy a sora, Jolie és Pitt továbbra sincsenek jóban, legutóbb azért cikkeztünk róluk, mert Jolie kiakadt volt férjére, amiért mindenhová magával viszi új szerelmét, ráadásul a bíróságon sem tudnak megegyezni gyerekeik felügyeleti jogán.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában