Angelina Jolie undorítónak tartja, ahogy Brad Pitt új szerelmét mutogatja a világnak

Angelina Jolie undorítónak tartja, ahogy Brad Pitt új szerelmét mutogatja a világnak

2020. szeptember 07. 22:55:00

Bár már 2016-ban elváltak, gyerekeik felügyeleti jogán még mindig nem tudtak megállapodni. A jelek szerint az ügy békés lezárására semmi esély sincs.

Nem mindenki örül annak, hogy Brad Pittnek barátnője van, és most nem a színész legádázabb rajongóira gondolunk. Angelina Jolie nagyon kiakadt a volt férjére, amiért a férfi abba a dél-franciaországi borvidéken található kastélyba vitte aktuális barátnőjét, a 27 éves (férjes) német modellt, amit még közösen vásároltak. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Jolie és Pitt között amúgy sem túl rózsás a helyzet. Ugyanis hiába, hogy már 2016-ban elváltak, még mindig nem tudtak megállapodni gyermekeik felügyeleti jogán. Sőt, Jolie új bírót akar, mondván a jelenleginek több közös ügye is volt már Pitt ügyvédjével, ezért nem tud pártatlanul dönteni. A Mirror szerint a felek között tovább mérgesedett a viszony, legalábbis ami a színésznőt illeti. 

Jolie nagyon reménykedett benne, hogy a borzalmas nyári veszekedéseik után lecsillapodnak a kedélyek, de erre már semmi esély sincs

- mondta a lapnak a pár egyik ismerőse, aki azt is elpletykálta, hogy Jolie-t nagyon felbosszantotta, hogy Pitt abba az 50 millió dolláros (majdnem 15 milliárd forintot) érő kastélyba vitte barátnőjét, Nicole Poturalskit, amit még közösen, házaspárként vettek.

Undorítónak tartja, hogy Pitt Európán keresztül magával rángatja a nőt ahelyett, hogy méltóságteljesen és magának megtartva élné meg a magánéletét. 

A titokzatos forrás azt is elmondta, hogy a gyerekeik elhelyezése ügyében sem jutottak előbbre. Pitt úgy látja, Jolie nem nyitott a kompromisszumos megoldásra, azt akarja, hogy minden úgy történjen, ahogy ő szeretné. Mivel mindketten makacs ember hírében állnak, nem valószínű, hogy könnyen és békésen zárul majd az ügyük. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában