Rihanna bohócnak érezte magát az egyik legnagyobb sikert aratott ruhájában

Rihanna bohócnak érezte magát az egyik legnagyobb sikert aratott ruhájában

2020. július 31. 23:00:00

Az énekesnő egy interjúban beszélt arról, hogy a többség által csodálatosnak ítélt 2015-ös MET-gálán viselt ruhájában nem érezte jól magát.

Egyszer már írtunk egy cikket a MET-gála legelképesztőbb ruháiról. Tudod, ez az az esemény, ahol minden évben más téma szerint kell beöltözniük a hírességeknek, akik mindig sokkoló ruhakölteményekben jelennek meg. Kiemeltük Rihanna 2015-ös ruháját is, egy kanári sárga Guo Pei estélyi, melynek nemcsak színe, hanem óriási palástja is feltűnő volt. A merész választással Rihanna óriási sikert aratott, megérte a körülbelül 25 kilós ruhát magára vennie. Csakhogy amikor belebújt az öltözékbe, az énekesnő koránt sem volt biztos benne, hogy jól választott, írja a Page Six.

Rihanna az Access Hollywoodnak adott friss interjújában elvileg Fenty Skin nevű márkája bőrápolási termékeit promotálta, de a beszélgetésben arra is kitért, hogy karrierje legikonikusabb ruhájáról, a fenti képen is látható, kínai houte couture költeményről eláruljon néhány titkot. 

Azon az estén egy konkrét koreográfiája volt annak, hogy tudok beülni és kiszállni a kocsiból. Ki nyitja majd ki az ajtót? Hova teszem a palástot? Hová tudok leülni? Emlékszem, mennyire féltem kiszállni a kocsiból, mert attól tartottam, ezúttal túl messzire mentem. Ahogy végighaladtam a vörös szőnyegen, úgy néztem ki mint egy bohóc. Azt mondogattam magamnak, hogy Istenem, egy bohóc vagyok! Nevettek rajtam az emberek, ez már túl sok volt nekik. 

Aztán az énekesnő összeszedte magát, és végigsétált a vörös szőnyegen - lesz, ami lesz, gondolta magában. Azóta már kicsit vidámabban gondol vissza az öt évvel ezelőtti ruhaválasztására, mint mondta, szemernyi megbánása sincs miatta. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában