Paris Hiltont rendszeresen megverték és fojtogatták az iskolában

Paris Hiltont rendszeresen megverték és fojtogatták az iskolában

2020. augusztus 24. 07:15:00

Bármennyire is fényűző most az élete, amikor szülei egy szigorú bentlakásos iskolába küldték, borzalmas élményeket szerzett a celeb.

Paris Hilton hamarosan megjelenő dokumentumfilmjének, a This is Parisnek már kikerült a trailere (a bemutatója szeptember 14-én lesz), amiben már találhatunk egy visszafogott utalást arra, hogy a celebnek volt egy traumatikus időszaka tinédzser korában. A szállodalánc örököse a People-nek beszélt bővebben arról, mire is utaltak a dokumentumfilmje előzetesében. 

Büszke vagyok arra az erős nőre, akivé váltam. Az emberek valószínűleg azt hiszik, mindent könnyen megszereztem, de most meg szeretném mutatni a világnak, ki is vagyok valójában. 

Hilton gyerekkorában nem volt az a kimondott éltanuló, ezért szülei elhatározták, hogy egy szigorú elveket valló bentlakásos iskolába íratják lányukat, ahol 11 gyötrelmes hónapot töltött el. Hilton a '90-es évek végén járt abba az Utah-ban található Provo Canyon iskolába, ahol a celeb elmondása szerint egész nap üvöltöztek vele, folyamatos lelki megpróbáltatásoknak volt kitéve, és fizikálisan is bántalmazták. 

A személyzet borzalmas dolgokat mondott. Folyamatosan rosszul éreztem magam miattuk, csúfoltak, gúnyoltak. Szerintem az volt a céljuk, hogy összetörjenek. Fizikailag is bántalmaztak, ütögettek, fojtogattak minket. Bele akarták nevelni a félelmet a gyerekekbe, hogy gondolkodás nélkül engedelmeskedjünk nekik. 

Hilton arról is beszélt, hogy szinte minden nap pánikrohama volt, úgy érezte magát, mintha egy börtönben lenne. Teljesen el voltak zárva a külvilágtól, csak minden második vagy harmadik hónapban beszélhetett a szüleivel. A hívások előtt a gondozók bebeszélték neki, hogy anyja és apja úgysem hinnének neki, ha arról beszélne, ami az iskola falai között történt. 

Hilton állításait az intézmény több korábbi lakója is megerősítette. Azt mondták, hogy arra is volt precedens, hogy valakivel akarata ellenére megetették a gyógyszereit vagy magánzárkába zárták, ahol akár 20 órát is kénytelen volt eltölteni. 

Miután 1999-ben Paris Hilton 18 éves lett, elhagyta az iskolát, de az ottani emlékeiről nem akart beszélni senkinek, annyira örült, hogy túljutott életének ezen a borzalmas időszakán. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában