Catherine Zeta-Jones és 17 éves lánya annyira hasonlítanak, hogy gyakran összekeverik őket

Catherine Zeta-Jones és 17 éves lánya annyira hasonlítanak, hogy gyakran összekeverik őket

2020. július 20. 18:29:33

De nem ők az egyetlen anya-gyerek páros, akik meglepően hasonlítanak egymásra. A cikkünk végén mutatunk egy másik duót is, akik úgy néznek ki, mint két tojás.

Tudtad, hogy Catherine Zeta-Jones-nak már van egy 17 éves lánya, Carys Douglas? A tinédzser (akinek édesapja is egy igazi híresség: a színésznő 2000-ben lett Michael Douglas felesége), maga is tudja, mennyire hasonlít az édesanyjára, Insta-oldalán gyakran posztol közös képet magukról. 


A fenti kép még egy tavaly készült Fendi reklámból kivágott részlet, amiből nemcsak az anya-lánya közötti hasonlóság derült ki, hanem az is, hogy Carys Douglas modellként is tevékenykedik. 


Zeta-Jones büszke anyukaként szintén töltött már fel fotókat lányáról, legutóbb épp néhány napja, melyen Carys egy fehér színű ruhában látható a család hátsó kertjében. A bejegyzés alatti kommentelők többsége döbbenten írja, mennyire hasonlít a lány fiatalkori édesanyjára.


És ha már egy egymásra meglepően hasonlító szülő-gyerek párosról írtunk, mutatunk még egyet. Ez egy fokkal még izgalmasabb páros: ugyanis ebben az esetben az anyára nem a lánya, hanem a fia hasonlít. Elizabeth Hurley nem rég 18. születésnapját ünneplő fia, Damian szinte egy az egyben úgy néz ki, mint az anyja. 


Ahogy Carys, úgy Damian is modellkedik, igaz, a fiú kicsit bejáratottabb név a szakmában. Olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint például Irina Shayk.Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában